Skip to main content

Magnus Lophaven, HGI Bordtennis

Jeg har været i forløb hos Allan op mod DM i bordtennis. Det har virkelig været et fedt forløb med en masse gode taktiske snakke. Jeg har virkelig været glad for det her forløb, da jeg kan mærke, at det har hjulpet mig utroligt meget med at være stærk mentalt. Resultaterne til træning og til turneringer har kun gået fremad, og det synes jeg er virkelig fedt. En af de ting som jeg har arbejdet meget med for at være stærk mentalt, er min attitude når jeg spiller, og det kan jeg virkelig mærke hjælper. Selv mine holdkammerater synes, at jeg spiller meget bedre og er udviklet mig mentalt. Så alt i alt, har det her været et mega fedt forløb, som jeg meget gerne vil fortsætte.

8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *