Skip to main content

Om mig

Både uddannelse og erfaring til at skabe forandring for dig

Int. EMP Mental Træner Certificeret

Masterclass i Psykologi

Eksamineret Stresscoach

Certificeret ICI Neurocoach/Certificeret Lifecoach

“Truth Spotter” Certificeret – Uddannelse i kropssprog

Nudging og Adfærdsindsigter – Uddannelse i Adfærdsdesign

Projektleder

Konfliktløsning

Positiv psykolog vejleder

Diverse undervisning og Facillitering

Erfaring

Jeg hedder Allan Sørensen, er 45 år. Som det kan ses ovenfor så har jeg gennemført en masse uddannelser og kurser, som har givet mig en stor, dejlig tung og varierende rygsæk af viden, teori og værktøjer, som jeg flittigt gør brug af. Min erfaring spænder vidt – bla. fra mere end 20 år i den præhospitale sektor hvor jeg både har kørt Ambulance, Akutlægebil, Psykiatrisk Udrykningstjeneste, som Sundhedsfaglig Visitator på 112 o.m.a.

Sideløbende har jeg arbejdet meget med Mental Træning, Coaching, Performance, Konfliktløsning, både på individ niveau og i grupper. Jeg ser det som et stort privilegie at være med til at rokke ved, flytte, nedbryde og udfordre de mentale udfordringer og barrierer vi alle bærer rundt på, så vi kommer tættere på det vi ønsker os.

Og tro mig – du indeholder meget mere end du går rundt og tror.

– OG DET HJÆLPER JEG MEGET GERNE MED AT FÅ FREM I DIG –

Det kan ofte være meget grænseoverskridende at åbne sig for et andet menneske, især hvis du er i en kritisk og presset situation. Hos mig får du et forløb som er tilpasset dig og dine mål, med udgangspunkt i de ressourcer du besidder. Jeg garanterer dig at jeg er der 100 % for dig. Jeg er med dig hele vejen. Jeg er nærværende, lyttende og har en anerkendende tilgang til dig og omverdenen.

Og selvfølgelig fuld diskretion/tavshedspligt.

Jeg er uddannet Mentaltræner hos EmpowerMind Danmark, der er godkendt af ICI og indestår for kvaliteten af uddannelsen

For mig handler det om at kunne gøre en forskel for DIG

Jeg tror som udgangspunkt på at vi kan ændre det vi vil. Men for at foretage forandringer, store som små, kræver det motivation. En motivation der skal komme indefra for at DU kan, eller vil ændre på noget. DU skal mene det. DU skal ville det – Jeg hjælper dig med at finde DIN motivation

Tag det første skridt idag