Skip to main content

Coaching

Coaching er en anerkendt, effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring i dit liv


Det individuelle forløb

Alle forløb er individuelt tilpasset og skræddersyet til præcist det du har behov for.
Her er hovedtrækkene i et typisk behandlingsforløb.

  • Sammen får vi klarlagt hvad du ønsker og hvor vi skal hen.
  • Vi afstemmer forventninger og arbejder med forskellige teknikker og metoder.
  • Vi ser dine fremskridt og følger udviklingen. ( Dette forløb kan strække sig over flere sessioner )
  • Når forløbet er overstået, samler vi op på det hele sammen.

STRESSCOACHING

Er du stressramt, eller er du i tvivl om du har symptomer på stress? Kan du nikke genkendende til en eller flere af nedenstående signaler – så tøv ikke med at ringe eller skrive, så vi kan få en snak og få dig på rette køl igen.

“Knugen” i brystet eller maven

Midlertidig hjertebanken

Anspændthed/Indre uro/modvilje

Sover dårligt om natten

Uforklarlig træthed

Irritabel-kort lunte

“Stress er en helt naturlig reaktion”

Stresscoaching forløb

Et stresscoachings forløb hos mig tilpasses dit behov og udfra de fysiske og mentale ressourcer du har til rådighed. Et forløb strækker sig oftest over 6- 8 sessioner. Først skal vi gøre en indsats for at få dig afstresset, og efterfølgende skal du lære at bliver mere bevidst om din krop og dens reaktioner, så du fremover bedre kan mærke dine stresssignaler og symptomer, så du kan handle udfra dem. Når vi er kommet godt i gang med din proces vil vi bla. arbejde med øget fokus på planlægning, prioriteringer, vaner, rutiner og adfærd. Alt sammen til gavn for dig og din krop.

– Du står ikke alene –

Du står ikke alene. Jeg er med dig hele vejen, og vil sørge for at guide dig gennem dette forløb – Et forløb der er ekstremt vigtigt for dig – så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. – Når du vil gøre noget godt for dig selv –

Er stress farligt?

Nej, ikke som udgangspunkt. Stress er en helt naturlig reaktion, der gør os i stand til at klare omstændighederne – så lidt stress af og til er helt iorden. Når vi oplever en stressreaktion, mobiliserer kroppen ressourcer til at kunne klare det den bliver udsat for. Det er en enorm hensigtsmæssig reaktion, når det sker i det omfang kroppen kan følge med. Men får vi uforbeholdsmæssig mange, voldsomme eller langvarige stressreaktioner uden at vi får håndteret dem, så er det usundt for kroppen og i værste fald farligt.

Det handler blandt andet om hormoner

Stress er en hormonel tilstand, hvor udskillelsen af bla. Adrenalin og Kortisol er forhøjet, dette med fysiske og psykiske udfordringer til følge – dvs din krop kommer i ubalance, men bare rolig du kan sagtens komme i balance og blive dig selv igen. Og ALLE kan blive alvorligt stressede, hvis bare omstændighederne er til det. Ofte kommer stressen snigende uden at vi opdager det, eller uden at vi erkender det. Arbejdsrelateret Pres fra omgivelserne Personlig usikkerhed Er du stresset udover det almindelige? Er du så hårdt ramt at du ingenting kan overkomme? Er du sygemeldt med stress? Føler du at kun lige hænger i det yderste af neglene for at klare hverdagens pres? Er svaret JA, så fortvivl ikke. For selvom du er stresset og din krop er i ubalance, så er der håb. Og jeg VIL, og KAN hjælpe dig med at komme af med stressen så du kommer i balance igen. Og ALLE kan blive alvorligt stressede, hvis bare omstændighederne er til det. Ofte kommer stressen snigende uden at vi opdager det, eller uden at vi erkender det.
  • Stress kommer når virkeligheden ikke er som vi gerne vil have den skal være

Neurocoaching / Lifecoaching

Er du tilfreds med dit liv som det er, eller ønsker du forandring, udvikling og bevidsthed, så du kan blive en bedre og stærkere udgave af dig selv?

Står du ved en skillevej, og i tvivl om retningen?

Er du i gang med vægttab, rygestop etc, men resultaterne mangler?

Ønsker du at blive mere bevidst om dine reaktioner?

Ønsker du at forbedre dine præstationer?

Har du nogle ting/tanker der fylder for meget?

Har du været igennem en krise, du ikke har fået bearbejdet?

Jeg har brugt Allan som coach, både i forbindelse med stress, men også til andre problematikker, hvor jeg havde brug for at blive klar på hvilke beslutninger jeg skulle tage. Allan er behagelig at tale med, han virker oprigtig og nærværende. Han holder sig lige der i samtalen hvor han tydeligvis fornemmer hvor han kan gå til, men samtidig ikke er bange for at spørge ind. Jeg følte mig tryg i samtalen med Allan. Jeg havde god gavn af de teknikker Allan benytter sig af ift. stress coaching. Jeg er blandt andet blevet bedre til at have opmærksomhed på faresignaler ved stress, og kan blive ved med at bruge disse teknikker. Jeg kan helt klart anbefale Allan i enhver coaching henseende.
C.L
Klient
Jeg har været i et forløb hos New-Tomorrow, ved Allan og jeg følte mig tryg fra jeg trådte ind af døren. En proffesionel coach som er anerkendende og stadig giver en noget at arbejde med. Jeg sender mine bedste anbefalinger til Allan og kan varmt anbefale ham hvis du har brug for en guidevej eller bare en at snakke med.H.K
Klient

Hvad er Lifecoaching?

Hvad er “Life Coaching” egentlig for noget?
Life coaching er en betegnelse for coaching som omhandler og inddrager ”Hele livet”, og derved udvikler det menneskelige potentiale maksimalt. Coaching tankegangen stammer oprindeligt fra sports og erhvervslivet, men er i dag blevet en udbredt og anerkendt metode i mange henseender. Life coaching tager udgangspunkt i ”Det hele menneske”, som er et sammensurinum af bla. fortid, nutid, fremtid, tanker, handlinger, værdier, tro, overbevisninger, identitet og lignende. Ja DIG, og alt det du indeholder, på godt og ondt. Neurocoaching er en anerkendt forskningsbaseret træningsmetode hvor der ved anvendelse af Coaching og Mental Træning opbygges nye neurale forbindelser og derved optimerer hjernens KÆMPE potentiale.
  • Coaching kan for mange være en ny begyndelse

Der kan coaches om stort set alt, hvor der ønskes forandring.

Typiske områder/emner er: Personlig udvikling Sociale relationer Familie udfordringer Parforhold/kærlighed Arbejdsliv/karriere overvejelser Vægttab Rygestop Og mange andre områder Er du i tvivl om coaching kunne være noget for dig så ring eller send besked, så vender jeg tilbage.
  • Udfordringer gør livet interessant og at overkomme dem gør livet meningsfuldt

Arbejdsmiljø / Konflikthåndtering

Er i en virksomhed, der ønsker øget fokus på arbejdsmiljø? Hvad er et godt arbejdsmiljø? Hvem har ”ansvaret” for et godt arbejdsmiljø? Oplever i konflikter, og ønsker hjælp til løsninger, og hvordan man kan forebygge konflikter?

Hvad kan virksomheden/ledelsen gøre?

Hvad kan medarbejderen gøre?

Trækker alle i samme retning?

Ønsker du/I sparring på ledelsesstilen?